Start   Våra katter   Planer   Kattungar   Tidigare kullar  Uppfödningen   Utställning   Våra hundar   Kontakt
 

 

GNIST TRASSEL
På vår lilla gård bor även våra två underbara hundar.

"Gnist" som är en korthårig Holländsk Herdehund har en underbar attityd och vill gärna vara den som bestämmer men älskar att jobba och är otroligt lydig. Gnist är tävlad i spår, sök och lydnad. Han är även tränad i skydd men har en rygg som gör lite ont ibland så vi försöker ta det lugnt vilket Gnist inte alls håller med om att det är nödvändigt.

Sen har vi vår lilla söta Yorkshire terrier "Trassel" som inte har en aning om hans storlek utan försöker gärna sno en pinne eller så från Gnist och försvarar den sen med ett riktigt terrier-fräsande som får de flesta att backa. Trassel är uppvuxen med stora hundar och tror han väger sisådär 40 kg:) Trassel är världens snällaste hund och går ihop med allt och alla. Trassel har ett gigantiskt stort hjärta och är en riktig sötnos som charmar alla han möter.

Våra hundar älskar våra katter precis lika mycket som vi gör men kan tycka att de är lite läskiga i bland när de stryker sig mot dem. De vet ju förstås att en snyting av en misse kan vara läskigt och i vårt hus är det katterna som styr och ställer. Våra hundar är en stor del av våra liv precis som alla våra djur är och delar säng med oss och våra 5 katter. Så mysigt. (Oftast iaf)
 
 
   
     

Layout and design by Caroline Webdesign 2017